Floormasters – opgericht in 2002 - startte destijds met de verkoop van bouwmaterialen. Door de evoluerende markt specialiseerden we ons verder tot experts in keramische tegels, laminaat en parket. U kunt als professional dus steeds op onze uitgebreide knowhow vertrouwen.

In de recent vernieuwde belevingsshowroom van 1800m² kan uw klant genieten van een hartelijke ontvangst door één van onze tegelexperts, een kopje koffie staat altijd klaar… Samen overlopen en bespreken we vervolgens alle mogelijke materiaalkeuzes in detail, om zo tot dé beste keuze te komen.

Onze showroom staat ook tot uw beschikking. Floormasters kan instaan voor de volledige begeleiding van uw projecten. We werken van ontvangst tot levering. Onze tegelexperts staan steeds klaar om de klant bij te staan in zijn/haar keuzes. Vervolgens wordt alle nodige informatie naar u doorgestuurd. U hoeft dus niet noodzakelijk met uw klant mee te komen naar de showroom. Hierdoor wint u tijd én kunt u zich op uw eigen expertise richten.

Uiteraard staat het u vrij ook zelf onze showroom te bezoeken om inspiratie op te doen of up-to-date te blijven over de nieuwste materialen en technieken. Daarnaast kunnen ook praktische zaken besproken worden met betrekking tot levering en plaatsing.

Ook voor grote projecten kunt u steeds bij ons terecht. Naast advies rond materiaalkeuzes, geven wij ook plaatsingsadvies. U kunt vertrouwen op een grote kennis over een brede waaier aan mogelijkheden in de tegelwereld. Samen komen we steeds tot dé beste oplossing voor elk project! Vloertegels, wandtegels, terrastegels, laminaat of parket, u noemt het maar!

Onze troeven voor professionals:

  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Professioneel, eerlijk & creatief advies
  • Onze vernieuwde toonzaal staat tot uw beschikking
  • Ondersteuning van onze partners op de werf, indien gewenst

Floormasters is deel van Vastgoedgroep Degroote

Floormasters maakt deel uit van Vastgoedgroep Degroote. Hierdoor kan Floormasters terugvallen op meer dan 45 jaar ervaring in projectontwikkeling en aannemerij en kunnen we rekenen op de ondersteuning van een slagkrachtig en professioneel familiebedrijf.

Samenwerken?

U wil als professional de beste ondersteuning mogelijk, het grootste aanbod voor je klanten én de scherpste prijzen? Contacteer ons dan voor een samenwerking

Contacteer ons