Floorfit

Zoek je inspiratie voor jouw interieur? Twijfel je welk plankformaat het best past in jouw ruimte? Of vraag je je af of een donkere vloer beter samengaat met jouw meubels? Je krijgt antwoorden op al jouw vragen dankzij de Floorfit-tool van BerryAlloc. Die brengt het beeld in jouw hoofd tot leven, waardoor jij de vloer vindt die perfect past bij jou en jouw levensstijl. Neem een momentje om de perfecte match te vinden en voel hoe blij je daarvan wordt. Je vindt een link naar de tool linksonderaan op onze home pagina. 

Van de leefruimte en keuken tot de slaap- of badkamer, Floorfit leidt je naar de vloer die voor jou is gemaakt. Bekijk je liever een vloer in een voorbeeldkamer, die niet de jouwe is? Er zijn een aantal standaardruimtes waarin je kan experimenteren met kleuren en patronen. Onder meer een restaurant, retail en publieke ruimtes voor professioneel gebruik. 

Hoe werk het? 
1. Neem een foto van de ruimte die je wil omtoveren en laad hem op naar Floorfit. Of kies een foto uit je galerij. 
2. Selecteer verschillende vloertypes en kleuren of gebruik de filters om een specifieke vloer te vinden. Probeer verschillende patronen en richtingen uit. 
3. Vond je de vloer die (bij jou) past? Deel hem met je familie en vrienden! En zoek een verdeler in jouw buurt voor de volgende stap.

Breng me naar Floorfit.